Stella, del 2

Siden Stella kom i butikkene på mandag har jeg fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk rundt meg, og jeg merker også en god økning i lesertallene her på bloggen, noe som er veldig gøy! Jeg håper jo også at dette med minimalisme etterhvert blir et emne som flere vil være med å diskutere og/eller prøve ut nå som Stella har løftet det fram.

Jeg ser i alle fall at tanker om minimalisme dukker opp på ulike steder i bladet, fra lederen til Guros verden på side 77 (Uttrykket “å tidskokettere” er jo bare helt genialt, og gratulerer med å ha ryddet ut hele 11 poser!) – og det var også veldig inspirerende å lese om makeup-artisten Anne Cecilie som lever med “få, men skikkelige ting”. Her sliter vi fremdeles på de billige hyllene fra studietiden, og skohylla har en skikkelig knekk, men når ting etterhvert skal skiftes ut går vi nok opp i kvalitet vi også.

Jeg har også reflektert litt rundt dette med å anvende minimalistiske prinsipper i yrkespraksisen sin etter å ha sett baderomsskapet til Anne Cecilie i bladet – her ser man jo for eksempel at hauger av rot ikke nødvendigvis et bevis på at man er en produktiv/kreativ/flink yrkesutøver, det kan være vel så viktig å være litt gjennomtenkt.

Jeg går ellers rundt med mange nye idéer for tiden, det å bli stilt gode spørsmål sparker jo i gang tankene. Snart kommer jeg til å ta opp en del minimalistiske dilemmaer her på bloggen, og jeg håper at det kan bli litt diskusjon rundt disse. Det handler jo på mange måter om å finne en balanse i livet, men hvor mye er for mye, og hvor lite er for lite?

Advertisements

One thought on “Stella, del 2

  1. Gøy at du har fått så mange tilbakemeldinger på saken, Runa! Vi har også fått flere leserbrev fra folk som ble inspirerte av deg og minimalismen.
    Beste hilsen fra Guro og resten av Stella-redaksjonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s