Oktoberutfordring!

Jeg kom over en morsom utfordring på bloggen The Minimalists i dag. Hver dag i hele oktober skal man kaste noe, og reglene er som følger:

This month, each of you must get rid of one thing on the first day of the month. On the second, two things. Three items on the third. So forth, and so on.

Det er meningen at man skal utfordre hverandre her, og se hvem som klarer seg lengst. Jeg kommer derfor til å poste en oppdatering eller to her på bloggen etterhvert som måneden går, så kan vi konkurrere litt her også, om noen vil henge seg på.

Jeg kommer også til å inkludere arbeidsplassen min i denne utfordringen, det har hopet seg litt opp der med diverse papirer og kontorsaker. Skal jeg være skikkelig produktiv må jeg ha litt ryddige omgivelser, så det skal bli godt å få organisert litt på jobb også.

Jeg tar altså fatt på oppgaven med godt mot – er dere med?

Advertisement

9 thoughts on “Oktoberutfordring!

  1. Oi oi oi! Trur eg gjorde det der i september, for me flytta no 1. oktober. Målet var å ta med minst mulig av ting me ikkje treng/ikkje vil ha. Det gjekk sånn passe bra trur eg! Det dumme med å flytte akkurat no er at mini måtte ha nye høst og vinterplagg, og midt i flyttinga hadde eg ikkje energi til å byrje å leite etter brukte klær. (organisere henting etc), så eg har kjøpt alt nytt så langt. Jaja, eg tenkjer at me skal jo ha ein til, så me får iallfall brukt det til to! Og eg passer på å kjøpe plagg som er funksjonelle og holdbare. “Ikkje kjøpt søppel!” er mantraet vårt.

    • Det er smart å kjøpe solide ting som kan arves! Jeg tenker også litt på farger når jeg kjøper barneklær, man vet jo ikke hva man får neste gang. Ellers er det artig at dette med flytting er så effektivt med tanke på å rydde ut skrotet – jeg vet ikke om det er fordi man endelig får tatt en titt på det som har gjemt seg bakerst i skapet, eller om det er fordi man kan begynne med “blanke ark” at det fungerer så bra å flytte, men effektivt er det! 🙂

  2. Pingback: Farvel, Twitter! | Miniflyt

  3. Pingback: Oktoberutfordringen – en oppdatering | Miniflyt

    • Oi, jeg ser jo at jeg har glemt å følge opp dette. Et par dager etter siste oppdatering (som var den 16.10) sa det stopp hos meg, da ble det for travelt på jobb til at jeg orket å sortere ut skrot på daglig basis. Nå i helgen som var tok jeg riktignok igjen litt da jeg stressryddet en hel del 😉

  4. Pingback: Ny utfordring – 86 | Miniflyt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s