2 thoughts on “Gratis e-bok (engelsk) om alt skrotet du har.

 1. Hei! Det er så inspirerende å lese slike ting, da får også lyst til å gjøre noe med det. Jeg kjenner få som lever minimalistisk, men siden du gjør det, hvordan synes du livet har endret seg etter at du begynte? Og hva var det som egentlig gjorde at du ville begynne? Jeg bor fortsatt hjemme, så hva som er utenfor rommet mitt har jeg jo ikke så mye med, men på rommet har jeg fjernet masse, og det er så deilig. Allikevel er det mye “rot” i resten av huset, så får liksom ikke helt den samme gleden.

  • Hei!

   Kjekt at du titter innom. Det ser ut til at du er i gang med ryddingen selv, det er kjekt å se at vi er flere!

   Men ja, siden du spør, hvorfor begynte jeg? Kanskje først en snikende følelse, før jeg bestemte meg for at nok er nok? Det handlet nok også om å ta et oppgjør med en del uproduktiv tankegang (som f.eks. at man “ikke kan” kaste ting man har betalt for, som om man liksom får igjen pengene av å ha hyllene fulle), omstille verdisynet, på en måte. Når man først begynner å rydde ut gammelt skrot er det jo dessuten lett for at man fortsetter, fordi det føles bra. 🙂 Og når det gjelder hvordan livet mitt har endret seg, så synes jeg faktisk at “less is more”-klisjeen stemmer. Mindre tid brukt på gammelt ræl er mer tid til nye prosjekter (som studier ved siden av jobben). Jeg føler at jeg tar riktigere valg, fordi jeg føler meg fristilt fra tidligere valg, på en måte. Livet tar jo stadig nye retninger, så det er greit å kunne holde følge.

   Vet ikke om det ble så veldig konkret, men jeg har jo holdt på et par år etterhvert, så det blir vanskelig å peke på noe spesifikt. Håper likevel at du fikk noe ut av det 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s