2015 i 2015

Ingenting er som en god utfordring, og nå tror jeg at jeg har funnet en! 2015 in 2015 Decluttering Challenge handler rett og slett om å kvitte seg med 2015 ting i løpet av året! Rachel på Nourishing Minimalism gjorde det samme i fjor, men da med 2014 ting.

Jeg aner ikke om jeg har 2015 ting en gang, men i følge utfordringen hennes er reglene opp til hver enkelt, så jeg er motivert for å ta tak i litt digitalt skrot også. Særlig når det gjelder jobb har det hopet seg litt opp med gamle undervisningsopplegg og andre greier i ulike mapper, både på maskinen og i diverse nettskyer. Det blir vel fort noen hundre om jeg setter meg ned og organiserer alt dette, og jeg kan jo til og med risikere å bli litt mer effektiv og få litt bedre oversikt. Ikke verst for litt ryddejobb.

Advertisement

4 thoughts on “2015 i 2015

  1. 2015 er er sinnsykt tall, spør du meg, med mindre man har et utall kott fulle av skrap. Det er det jo noen som har. Jeg har greit 104 siden jul. Går for 500 til sommeren.

    • Ja, det er myyye! Men jeg regner med gamle dokumenter på jobb-dataen, og da begynner det å monne 😉 Men jeg må kanskje innse at jeg er mer i vedlikeholdsfasen enn i den deiligste rydde og pælme-fasen. Godt jobbet med 104 så langt!

      • Da funker det jo. Det hadde vel gått om jeg regna ark i ringperm og, og ikke bare 1 stk megahaug med papir fra fire permer. Kanskje jeg teller litt strengt. Nå er det forøvrig 117. Og jeg har egentlig ikke så sjukt mye greier heller, så jeg er fornøyd. Og angrer på jeg ikke telte når jeg rydda maskina før jul..

  2. Fire permer er da minst fire ting! 😉 Jeg har mistet tellinga nå, er vel oppe i 3-400-ish, men det ser veldig mye greiere ut på kontorpulten og på mitt område inne på It’s Learning, og det sier jeg meg greit fornøyd med inntil videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s