Oktoberutfordringen – en oppdatering

Jeg begynte friskt den første oktober og har stått på i over to uker nå med å sortere ut utdaterte og lite relevante greier på jobben. Det har også røket noe skrot fra hyllene hjemme, men det er vel altså helst på arbeidsplassen min at jeg har fått ryddet i løpet av oktoberutfordringen. Og det er virkelig deilig å få ryddet pulten, jeg er mer produktiv når jeg ikke drukner i skrot.

Det gir også motivasjon å se resultater av ryddingen! Men nå begynner det å bli vanskelig. Det ser etterhvert greit ut på jobb, og hjemme har jeg jo ryddet jevnlig i lang tid. I dag skal jeg klare å kvitte meg med 16 ting, og jeg har vel fremdeles elleve igjen. Dagen er enda ikke over, så jeg kan fremdeles komme i mål, men det spørs om jeg står løpet ut hele måneden. Hvordan går det med dere?

Advertisement

2 thoughts on “Oktoberutfordringen – en oppdatering

  1. Det “mentale” skrotet kan være like mye i veien som det fysiske skrotet, så jeg har slettet en del venner på Facebook som jeg ikke lenger kjenner, og kontakter på mobilen. : )

    • Helt enig! 🙂 Jeg går for tom innboks i mailen hver dag, og Twitter røk nylig. Burde kanskje rydde i gamle (digitale) bilder også, og i Dropbox. Hmm… Jeg aner håp for oktoberutfordringen likevel, fra og med i dag henger jeg nemlig litt etter, hehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s